Aangifte kinderhandel jeugdzorg
by het Goede Nieuws — last modified 10-03-2014 14:03
Maandag 10 maart 2014 is schriftelijk bij de officier van justitie aangifte gedaan tegen de jeugdzorg waaronder tevens begrepen de Raad voor de Kinderbescherming in verband met kinderhandel. Gezien het verenigingsverband waarin de misdrijven gepleegd zijn is er ook aangifte gedaan van deelname aan een criminele organisatie. Opvallende naam in de aangifte is die van oud secretaris-generaal mr. Joris Demmink.
 
De aangifte staat zonder bijlage online. Interessant hierbij om te beluisteren is het interview wat Talk2Myra 08 maart 2014 gehad heeft met Marcel Vervloesem naar aanleiding van de getuigenverklaringen inzake internationaal pedofielennetwerk met betrokkenheid van de Nederlandse Justitie en waarschijnlijk Joris Demmink. Marcel Vervloesem is pedojager die zelf twee keer celstraf ontvangen heeft in verband met door hem ontkend misbruik van minderjarigen. Lees verder...
aangifte.jeugdzorg.10.03.2014.online.pdf
324 downloads
Jeugdzorg medewerker over de jeugdzorg beerput Update.doc
343 downloads
Misdrijven Bureau Jeugdzorg bewezen.doc
327 downloads
Waarschuwing tegen de gehaaide methodes van Bureau Jeugdzorg.doc
320 downloads
 
Gepubliceerd op 27 okt 2012
Als mensen eenmaal in de molen verzeild zijn geraakt van de Jeugdzorg dan is het voor de meesten een helse klus er weer uit te komen. Dat zegt voormalig kinderrechter Doek. Ouders van wie de kinderen ooit onder toezicht van Jeugdzorg zijn gekomen krijgen het vrijwel niet meer voor elkaar hun kinderen terug te krijgen.
Website Niburu wordt aangevallen en platgelegd na Jeugdzorg-onthullingen (Update).doc
328 downloads