Gepubliceerd op 21 mrt 2013
http://kindermishandeling.hetklokhuis...
Vanaf dinsdag 2 april om, 18:20 op Nederland 2.
Ieder jaar worden in ons land 119.000 kinderen thuis mishandeld of verwaarloosd. Kinderen die mishandeld worden houden dat vaak geheim, omdat ze zich schamen, bang zijn of zichzelf de schuld geven. Klokhuis komt daarom met een 4-delige serie over dit onderwerp, speciaal voor kinderen, zodat zij leren hoe ze het kunnen herkennen en wat ze eraan kunnen doen.
Vanaf dinsdag 2 april om, 18:20 op Nederland 2.
Ieder jaar worden in ons land 119.000 kinderen thuis mishandeld of verwaarloosd. Kinderen die mishandeld worden houden dat vaak geheim, omdat ze zich schamen, bang zijn of zichzelf de schuld geven. Klokhuis komt daarom met een 4-delige serie over dit onderwerp, speciaal voor kinderen, zodat zij leren hoe ze het kunnen herkennen en wat ze eraan kunnen doen.
Schokkende beelden Kinderbescherming
by redactie — last modified 27-02-2013 17:20
Medewerkers van de Raad voor de Kinderbescherming mishandelen ouders door ze letterlijk vanuit onverwachte hoek in elkaar te slaan en bureau jeugdzorg op valse grond gelegenheid te geven kinderen op kosten van de belastingbetaler uit huis te plaatsen en misbruiken. Dat alleen op Goede Nieuws de rauwe feiten over bureau jeugdzorg staan komt waarschijnlijk omdat prominente ketenpartners van bureau jeugdzorg leiders zijn van een criminele netwerkorganisatie in het ministerie van veiligheid en justitie en deelnemen aan oorlogsmisdaden, terrorisme en genocide in Islamitische landen. Dat Islamitische kinderen niet zelden na uithuisplaatsing bekeerd worden bewijst het terrorisme gerelateerde aspect van de Kinderbescherming in Nederland.
De techniek waarmee minderjarigen uit huis geplaatst worden is sinds de Jodenvervolging niet veranderd, aldus de casemanager van LoketBJZ die zich amper bewust worden kan dat zijn cliënt onder de blauwe plekken zit omdat de vechtersbaas van de Raad voor de Kinderbescherming hem in elkaar geslagen hebben en probeerde te wurgen!
Vader van het gegijzelde en mishandelde meisje A. te R. is gaan demonstreren want hij is de corrupte rechtspleging en bureau jeugdzorg en de niks dan leugens van de raad voor de kinderbesherming meer dan zat. Met kleine megafoon en mannelijke toon maakte hij zijn punt. Bij de Raad voor de Kinderbescherming vonden vechtersbazen het kennelijk dat de vader van het gegijzelde en mishandelde meisje A. te R. in elkaar geslagen moest worden.
De vader van meisje A. te R. heeft de eigen demonstratie opgenomen en publiek gemaakt, terwijl bij de Raad en bureau jeugdzorg alles met gesloten deuren gaat. De video op YouTube is verwijderd door de Raad voor de Kinderbescherming omdat het mogelijk schokkende beelden bevat. Meerdere keren is er op deze supervader ingeslagen. Ook op zijn neus is hij geslagen. Hij melde last te hebben van de neus. Toen de vader van het gegijzelde meisje A. te R. zich terugtrok sprong het onverlaat van de Raad hem op me rug, en pakte zijn nek om het te wurgen.
Vanzelfsprekend staat alles geregistreerd op de bewaking camera's van binnen en buiten de Raad voor de Kinderbescherming. De video van het gevecht wat u niet mag zien van de Raad voor de Kinderbescherming staat inmiddels op het youtube-kanaal van Goede Nieuws, en zal zo nodig ook aan de orde komen bij en tijdens het verzoek tot strafvervolging van medewerkers van de Raad voor de Kinderbescherming wat namens de vader van meisje A te R. door de casemanager van LoketBJZ bij het gerechtshof ingediend is.
Geupload op 7 jul 2009
Documentaire over een 12-jarig meisje, haar oma, moeder en broertje, die te maken krijgen met de Raad voor de Kinderbescherming, 1998. De documentaire is uitgezonden door de NPS in 1999. De film is voor youtube ingekort.
Camera: Wim Krober
Interviews: Clarissa Griffioen
Productie: Stichting Wolken Dordrecht www.stichtingwolken.nl
Gestolen Identiteit van onze kinderen
Door: Anja
De kinderen van weleer die ooit een OTS of UHP hebben gehad herkennen dit vast wel, het in de knoop raken met je identiteit. Dit wordt vaak veroorzaakt omdat de kinderen die een OTS of UHP hebben vervreemden van eigen ouders en biologische familie en steeds vaker hoor ik dan ook dat deze kinderen met een identiteitscrisis komen te zitten tijdens hun jeugd of tijdens hun volwassenheid, het hoeft immers niet tijdens je jeugdjaren openbaren, dit kan ook tot uiting komen als je meerderjarig bent.
Vaak komen deze groep kinderen die vervreemd zijn geraakt van hun eigen biologische banden emotioneel in de knoop te zitten, het vertrouwen is zoek, hebben geen of nauwelijks nog eigenwaarde en zijn makkelijk negatief te beïnvloeden en daardoor ook te misleiden. Ook zie je bij deze groep kinderen waarvan de identiteit is gestolen dat ze op volwassen leeftijd als ze zelf kinderen hebben hun kroost op dezelfde manier kwijtraken, het vervreemden van hun kinderen enz.
Het blijft een cirkel waar nauwelijks door heen gebroken wordt maar waar wel in alle toonaarden misbruik van gemaakt worden, het dossier wat officieel vernietigd moet worden op 21 jarige verjaardag blijkt helemaal niet vernietigd waardoor hun eigen verleden zich jarenlang als een achtervolging beschouwd kan worden, het verleden wordt tegen het heden gebruikt bij die kinderen waar ooit de identiteit van gestolen is, en hierin een eigen regie gegeven worden waardoor makkelijk de geschiedenis zich kan herhalen.
Wat is nu een gestolen identiteit?
Een identiteit is dat wat je als kind bij de geboorte wordt meegegeven, denk maar eens aan de volgende punten:
-
voornaam
-
achternaam
-
vader en moeder
-
broertjes en zusjes
-
opa en oma
-
oma en tante
-
gezinsleven
-
familie leven
-
je karakter
-
je ontwikkeling
-
je opvattingen
-
je levensovertuigingen
-
je talenten
-
enz.
Als je een kind bent dat uit huis geplaatst wordt met een ondertoezichtstelling kan het voorkomen dat je in een pleeggezin terecht komt waar je alles wat jezelf bij je geboorte hebt mee gekregen nietig wordt gemaakt, jouw biologische familie zie je dan niet meer en je hebt geen contact meer met je ouders, je karakter wordt steeds vaker omgevormd tot een karakter die het pleeggezin wil zien, vaak botst dit, en wat zich uit in gedragsproblematiek.